Sunday 13 January 2008

Σύνδρομο Φυλετικής Αυτοκτονίας

Η σύγχρονη μαζική ψύχωση του Δυτικού κόσμου

Και οι τελευταίες μάσκες, συναγωνιστές, έχουν πέσει. Ο εχθρός δεν είναι απλώς και μόνον προ των πυλών. Είναι εντός των πυλών. Η πρόσφατη απογραφή του πληθυσμού της Ελλάδος επαλήθευσε, δυστυχώς, τις πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις μας όσον αφορά τον δημογραφικό μαρασμό του ελληνικού έθνους, για τον εφιάλτη του οποίου δεν έχουμε πάψει να κραυγάζουμε προς πάσαν κατεύθυνση.
Κατά καιρούς ακούμε στην ειδησεογραφία για το δυσερμήνευτο από τους επιστήμονες φαινόμενο, κατά το οποίο διάφορα, συχνά μεγάλα σε αριθμό, κοπάδια θαλασσίων κοιτών (φαλαινών, δελφινιών κλπ.) εξοκείλουν από την πορεία τους στα βαθειά ύδατα, όπου συνήθως κινούνται, χάνουν τον προσανατολισμό τους και κατευθύνονται ομαδικώς προς τις ακτές, όπου παγιδεύονται, αφού τα νερά είναι ρηχά, ξεβράζονται στις παραλίες, από τα κύματα, και τελικώς ξεψυχούν. Μοιάζουν σαν περιπτώσεις ομαδικών αυτοκτονιών και, πράγμα αξιοσημείωτο, παρατηρούνται μόνον σε αυτά τα θηλαστικά, που θεωρούνται τα ανώτερα σε νοημοσύνη όντα της θαλασσίας ζωής!


Τέτοιες περιπτώσεις, συνειρμικώς παραπέμπουν τις σκέψεις στην προσπάθεια ερμηνείας ενός αναλόγου φαινομένου, φαινομένου του οποίου, όμως εμφανίζεται όχι σε θαλάσσιους οργανισμούς, αλλά σε ένα τμήμα της ανθρωπότητος. Αναφέρομαι στο ανεξήγητο σύνδρομο φυλετικής αυτοκτονίας που χαρακτηρίζει κατά την διάρκεια των μεταπολεμικών δεκαετιών και με πολύ περισσότερη ένταση και σε μεγαλύτερη έκταση, κατά την τελευταία δεκαετία (στα χρόνια, δηλαδή, της ακάθεκτης επελάσεως του οδοστρωτήρος της “παγκοσμιοποίησης”, αυτού του εσχάτου σταδίου του στυγνού εβραϊκού καπιταλισμού) τους λαούς που ανήκουν στην Λευκή Ευρωπαϊκή φυλή, την φυλή, δηλαδή, που καταφανώς και μακράν είχε την σπουδαιοτέρα συμβολή στην Ιστορία των ανθρωπίνων πολιτισμών και εις όλες τις εκφάνσεις της εννοίας του Πολιτισμού (επιστήμη, τεχνολογία, τέχνες, γράμματα, στρατός, διοίκηση, αθλητισμός κλπ.) και ως εκ τούτου, μπορεί να θεωρηθεί η ανωτέρα βιολογική βαθμίς του ανθρωπίνου είδους.
Παρατηρούμε ότι με αιχμή διάφορα καινοφανή αν και κενά περιεχομένου ωστόσο όμως, νοσηρά κατασκευασμένα ιδεολογήματα με πιο αντιπροσωπευτικό αυτό του “αντιρατσισμού”, έχει προσβάλει και εξαπλώνεται σε ολόκληρη την λευκή ανθρωπότητα, ως ένα είδος μαζικής ψυχώσεως, η επιδιωκομένη βιολογική και πολιτισμική αυτοκατάργηση των Λευκών Εθνών!
Πρόκειται περί ενός προμελετημένου φρικτού εγκλήματος, που αποσκοπεί ακριβώς σ’ αυτό, στην καταστολή και αδρανοποίηση των φυσικών ενστίκτων φυλετικής αυτοσυντηρήσεως, στην εξουδετέρωση των αισθημάτων φυλετικής αυτοεκτιμήσεως, στην κατάργηση της φυλετικής συνειδήσεως και στην ταπείνωση κάθε εναπομείναντος ίχνους φυλετικής υπερηφάνειας.
Δράστες: ΜΜΕ, πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων (λιμπεραλιστές, μαρξιστογενείς, συντηρητικοί, σοσιαλδημοκράτες, κομμουνιστές, αριστεριστές, νεοφιλελεύθεροι κλπ.), η εκφυλισμένη και σάπια δήθεν “διανόηση”, διάφοροι εκκλησιαστικοί παράγοντες (φερέφωνα του “οικουμενισμού”) και όλοι αυτοί υπό την στενή καθοδήγηση εγκληματικών διεθνών οργανισμών, συμβουλίων, λεσχών κλπ.
Η συστηματική και προγραμματισμένη υπόσκαψη της φυλετικής ταυτότητος και αυτοσυνειδησίας ξεκινά ήδη από την βρεφική ηλικία με σκοπό να εθίσει από νωρίς τα βρέφη και νήπια στο πολυφυλετικό κοινωνικό “τοπίο”, με πολυφυλετικά παιδικά παιχνίδια (νέγρους ή μιγάδες “ήρωες” παιχνιδιών, κούκλες κ.α.). Πολυφυλετικές παιδικές ταινίες προερχόμενες από την υπό εβραϊκό έλεγχο “Disney Company” και πολυφυλετικά παιδικά βιβλία, παιδικές εγκυκλοπαίδειες κλπ. συμπληρώνουν το διαβολικό έργο. Δεν σταματούν βεβαίως στα παιδιά. Πολυφυλετικές διαφημίσεις σαν εκείνες τις αηδιαστικές που υφιστάμεθα αποτυπωμένες σε εμπορικές γιγαντοαφίσες (π.χ. Benetton) ή ανάλογες χυδαίες που προβάλλονται στις τηλεοράσεις είναι απλώς το συμπλήρωμα του αλλοτριωτικού, εκμαυλιστικού και διαστροφικού έργου, που επιτελεί στις συνειδήσεις των λευκών ανθρώπων, απανταχού της Γης, η τερατώδης βιομηχανία του θεάματος του Hollywood, απ’ όπου προωθούνται εκμεταλλευόμενα τις πιο προχωρημένες τεχνικές ψυχολογικού πειθαναγκασμού και υποβολής, τα πιο διεστραμμένα σύμβολα, οι πιο οξύμωρες καταστάσεις και τα πιο ψευδή “πρότυπα”. Σ’ αυτές τις ταινίες, κατά κανόνα, εμφανίζονται νέγροι ή μιγάδες “ήρωες” σε στερεότυπους ρόλους κοινωνικού κύρους και ισχύος όπως π.χ. “αδέκαστος δικαστής”, “κοινωνικά ευαίσθητος εισαγγελέας”, “πυρηνικός επιστήμων”, “δαιμόνιος αστυνομικός επιθεωρητής”, “αλτρουϊστής ιατρός”, “γενναίος κομάντο”, “βαθυστόχαστος ψυχολόγος” κλπ., παρ’ ότι στην πραγματικότητα ακόμη και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, νέγροι ή μιγάδες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 1/1000 των αντιπροσώπων αντιστοίχων ιδιοτήτων. Αντιθέτως, οι λευκοί και ιδίως λευκοί με ευγενή χαρακτηριστικά τοποθετούνται στις ταινίες να υποδύονται ρόλους κακών, δολίων, κακομοίρηδων, ανοήτων κλπ. Είναι προφανής η επιδίωξη. Οι νέγροι να εμφανιστούν όχι όπως είναι στην πραγματικότητα (έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά, στις ΗΠΑ, σε εγκληματικότητα, αναλφαβητισμό, εξάρτηση από ναρκωτικά, βιασμούς, ληστείες, δολοφονίες, ενασχόληση με επαγγέλματα χαμηλού κοινωνικού κύρους κλπ.), αλλά έτσι ώστε να φαντάζουν νοήμονες, σπουδαίοι, χαρισματικοί.
Ακριβώς με αντίθετο τρόπο παρουσιάζονται οι λευκοί, ώστε να ταπεινώνεται η φυλετική αυτοεκτίμηση των λευκών σινεθεατών, έστω σε επίπεδο υποσυνειδήτου. Η παγκόσμια επιχείρηση φυλετικής αλλοτριώσεως συμπληρώνεται με πολυδιαφημισμένες πολυφυλετικές φιέστες όπως τα υβριστικά σύγχρονα “Olympic games”, ο αισχρός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, όπου πολλές χώρες εκπροσωπούνται από συγκροτήματα μεταναστών, νέγρων, μιγάδων κλπ.
Η φαταλιστική πορεία της φυλετικής υποστάσεως των λευκών εθνών περιλαμβάνει, όπως κατ’ επανάληψη έχει εκτεθεί από τα έντυπα της κινήσεώς μας τις εξής πτυχές:

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΡΑΣΜΟΣ:
Α) Υπογεννητικότης Ευρωπαϊκών εθνών
Β) Γήρανση πληθυσμού - λαοί γερόντων
Γ) Φυσικός εκφυλισμός προερχόμενος από την αρνητική φυσική και κοινωνική επιλογή που οδηγεί σε κάμψη του ενδοφυλετικού βιολογικού πλούτου και την θεαματική μαλθακότητα και νοσηρότητα που συνεπάγεται ο αστικός, καταναλωτικός τρόπος ζωής, η αποξένωση από την φυσική ζωή και την σκληραγωγία.
Δ) Βιολογική αποδυνάμωση και φυσική κατάπτωση ως αποτέλεσμα της τρομερής διαδόσεως στους ευρωπαϊκούς λαούς των ναρκωτικών του αλκοολισμού και της άκρως ανθυγιεινής διατροφής.

ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ
Α) Διάδοση της διεστραμμένης “μοντέρνας τέχνης” και των υποπροϊόντων της
Β) Κυριαρχία πολιτιστικών υποκαταστάτων (υποκουλτούρας) και νόθων (αντί-)προτύπων.
Γ) Καθεστώς διαλυτικής και ψυχοφθόρου μαζικής “διασκέδασης” με την ανοχή, την ενθάρρυνση και τις ευλογίες του κατεστημένου που έχει κάθε λόγο να επιθυμεί πνευματικώς ανάπηρες και διανοητικώς υστερημένες ψηφαγέλες, ευάλωτες, έτσι στην κοινοβουλευτική χειραγώγηση.
Δ) Αποπροσανατολιστικός ρόλος οχλοκρατικών θεαμάτων (reality shows, ποδόσφαιρο, πορνογραφία κλπ.), που ασκούν ψυχική εξάρτηση και επιφέρουν νοητική έκπτωση.

Όλοι οι ανωτέρω παράγοντες που συνιστούν παγκόσμια επιχείρηση με θύμα την λευκή φυλή, καταφέρνουν να αποδυναμώνουν την άμυνα της φυλής απέναντι στην μαζική μετακίνηση του υπερπληθυσμού των αφρικανικών και ασιατικών φυλών του 3ου κόσμου, που γνωρίζοντας αμείωτη δημογραφική έκρηξη, επελαύνουν ως μετανάστες και καταλαμβάνουν την Γη μας, νοθεύουν το αίμα μας και να καταλύουν τους πολιτισμούς μας.
Στην χώρα μας, σε απόλυτη συμφωνία προς τις επιταγές της “παγκοσμιοποίησης” σέρνει τον μακάβριο χορό του απεθνισμού, της υποσκάψεως της εθνοφυλετικής ταυτότητος των Ελλήνων και ενορχηστρώνει την αναγκαστική με κάθε μέσον, επιβολή του περιφήμου “πολυπολιτισμικού” κοινωνικού μοντέλου που μετατρέπει μέσα σε λίγα χρόνια την πατρίδα μας από εθνικό κράτος, από χώρα μ εθνικά ομοιογενή πληθυσμό όπως επί χιλιάδες χρόνια παρέμενε χάρη στους ηρωϊκούς αγώνες και το ιερό αίμα των Ελλήνων μαχητών (από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι σήμερα) σε πολυφυλετικό, πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό μόρφωμα που θα φιλοξενεί μια ακαθόριστη πανσπερμία λαών και μειονοτήτων, ένα κράτος μιγάδων.

Και οι τελευταίες μάσκες, συναγωνιστές, έχουν πέσει. Ο εχθρός δεν είναι απλώς και μόνον προ των πυλών. Είναι εντός των πυλών. Η πρόσφατη απογραφή του πληθυσμού της Ελλάδος επαλήθευσε, δυστυχώς, τις πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις μας όσον αφορά τον δημογραφικό μαρασμό του ελληνικού έθνους, για τον εφιάλτη του οποίου δεν έχουμε πάψει να κραυγάζουμε προς πάσαν κατεύθυνση.
Μέσα σε μία δεκαετία ο πληθυσμός της Ελλάδος αυξήθηκε μόλις κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Αν από αυτόν τον πληθυσμό αφαιρεθούν τα εκατομμύρια, πλέον, των ξένων, προκύπτει ότι το ελληνικό έθνος φθίνει αριθμητικώς. Είναι άλλωστε δεδομένο ότι κατά τα τελευταία έτη οι θάνατοι, υπερβαίνουν τις γεννήσεις και παρά την αύξηση του μ.ο. ζωής!
Κατά το ίδιο διάστημα η Τουρκία αύξησε τον πληθυσμό της από 54 σε 71 εκατομμύρια έχοντας το 40% του πληθυσμού της σε ηλικίες κάτω των 15 ετών!!! Δηλαδή το δεδομένο της ραγδαίας πληθυσμιακής μειώσεως πρέπει να προκαλεί τρόμο και καθ’ αυτό αλλά, ιδίως σε συνδυασμό με το ανθρωπογεωγραφικό status quo της Ν.Α. Ευρώπης και της Μ. Ανατολής, εκ της οποίας δεχόμαστε καθημερινές πληθυσμιακές μεταγγίσεις, οι οποίες αναμένεται να εντείνονται συνεχώς. (Ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδος, στο Β. Ιράκ υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια υποψήφιοι μετανάστες για την Ελλάδα!).
Το κακό είναι ότι η μαζική έλευση στην χώρα μας μουσουλμάνων, μεσανατολιτών μεταναστών (Τούρκων, Κούρδων, Αράβων, Πακιστανών) δεν φαίνεται να προκαλεί το λογικώς αναμενόμενο σοκ που θα έπρεπε, στους νεοέλληνες, λόγω προφανώς του θλιβερού εκγυφτισμού και των ιδίων των νεοελλήνων-νεοραγιάδων, από τον ορυμαγδό της ανατολίτικης υποκουλτούρας (τσιφτετέλια, αμανέδες, σκυλάδικα κλπ.) που έχει καλύψει τα πάντα και έχει, εν πολλοίς επικρατήσει, στα καθημερινά γούστα και τις εν γένει αισθητικές αντιλήψεις τον νεογραικύλων…
Εάν απομένουν ολίγες πλέον ελπίδες σωτηρίας, αυτές εναπόκεινται στην επίσπευση της πανευρωπαϊκής συνεργασίας ομάδων και οργανώσεων που συνδέοντας την Λευκή Ευρωπαϊκή καταγωγή με το καθαρότερο απόσταγμα του ευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αυτός εκφράστηκε στο ιστορικό γίγνεσθαι και αποκρυσταλλώθηκε στις φάσεις της εξάρσεώς του (Ελληνορωμαϊκός Πολιτισμός - Αναγέννηση - Ευρωπαϊκός Ρομαντισμός), θα επιχειρήσουν να διαμορφώσουν πάνω στην βάση αυτής της κοινής καταγωγής και κοινής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ένα νέο ρηξικέλευθο ρεύμα αμφισβητήσεως και αντιστάσεως στην “Νέα τάξη πραγμάτων” της “παγκοσμιοποίησης” προτείνοντας μια ριζικά διαφορετική στάση ζωής: φυσική-οικολογική, αντιαστική-αντικαταναλωτική, προσηλωμένη στις διαχρονικές αξίες των ευρωπαϊκών εθνών που πρέπει επιτέλους από κοινού να παλέψουν σκληρά για την διαφύλαξη της απειλούμενης υποστάσεώς τους. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου!